ð Manéhna eBook Þ

ð Manéhna eBook Þ

Manéhna [Download] ➹ Manéhna By Sjarif Amin – Capitalsoftworks.co.uk Manehna, mojang nu teu wasa nuturkeun panjurug kalbu, lantaran katalian ku pangreremo kolot, ahirna kapaksa kudu papisah jeung jajaka anu dipikacintana Demi si jajaka, sanggeus kaleungitan mojang anu Manehna, mojang nu teu wasa nuturkeun panjurug kalbu, lantaran katalian ku pangreremo kolot, ahirna kapaksa kudu papisah jeung jajaka anu dipikacintana Demi si jajaka, sanggeus kaleungitan mojang anu jadi pinyileukanana, kudu panjang nandang laraKatineung dina mangsa ka tukang tukang heunteu bisa disieuhkeun, ngukuntit ka mana wae indit Dina keur pareng malikan deui lalampahan bari nyoreang ka mangsa lawas, bet karasa aya nu leungit,lantaran sidik, si mojang geus aya ngiwat Tapi, leungit teh raga badagna, da ari lelembutanana mah antng manteng dina geter angen.


About the Author: Sjarif Amin

Is a well known author, some of his books are a fascination for readers like in the Manéhna book, this is one of the most wanted Sjarif Amin author readers around the world.



10 thoughts on “Manéhna

  1. Ordinary Dahlia Ordinary Dahlia says:

    Ceunah saur pak Abdulla Mustappa, manehna teh sanes lalakon tapi sauukur katineung, ieu ge susuganan da lamun lalakon mah pasti aya nu ngalalakonanan Nu jadi carita teh ngan manehna sareng sim kuring kaula abdi dewek teu aya ngaran barang sahiji oge Saenyana mah ieu buku teh klasik pisan caritana mah basajan siga romeo juliet malah ngaaaaaandirarangken ku bahasa nu endah kabina bina, karasa agreng pisan Lamun kudu jujur mah timimitian maca oge basa nu di pake teh mantak gogodeglah lara Ceunah saur pak Abdulla Mustappa, manehna teh sanes lalakon tapi sauukur katineung, ieu ge susuganan da lamun lalakon mah pasti aya nu ngalalakonanan Nu jadi carita teh ngan manehna sareng sim kuring kaula abdi dewek teu aya ngaran barang sahiji oge Saenyana mah ieu buku teh klasik pisan caritana mah basajan siga romeojuliet malah ngaaaaaandirarangken ku bahasa nu endah kabina bina, karasa agreng pisan Lamun kudu jujur mah timimitian maca oge basa nu di pake teh mantak gogodeglah larak lirik Mana si abah eman ma afrit yah G butuh bantuan juga neh


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 thoughts on “Manéhna

  1. Ordinary Dahlia Ordinary Dahlia says:

    Ceunah saur pak Abdulla Mustappa, manehna teh sanes lalakon tapi sauukur katineung, ieu ge susuganan da lamun lalakon mah pasti aya nu ngalalakonanan Nu jadi carita teh ngan manehna sareng sim kuring kaula abdi dewek teu aya ngaran barang sahiji oge Saenyana mah ieu buku teh klasik pisan caritana mah basajan siga romeo juliet malah ngaaaaaandirarangken ku bahasa nu endah kabina bina, karasa agreng pisan Lamun kudu jujur mah timimitian maca oge basa nu di pake teh mantak gogodeglah lara Ceunah saur pak Abdulla Mustappa, manehna teh sanes lalakon tapi sauukur katineung, ieu ge susuganan da lamun lalakon mah pasti aya nu ngalalakonanan Nu jadi carita teh ngan manehna sareng sim kuring kaula abdi dewek teu aya ngaran barang sahiji oge Saenyana mah ieu buku teh klasik pisan caritana mah basajan siga romeojuliet malah ngaaaaaandirarangken ku bahasa nu endah kabina bina, karasa agreng pisan Lamun kudu jujur mah timimitian maca oge basa nu di pake teh mantak gogodeglah larak lirik Mana si abah eman ma afrit yah G butuh bantuan juga neh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *