Paperback ï Dit is van mij PDF Î Dit is PDF \

Paperback ï Dit is van mij PDF Î Dit is PDF \


Dit is van mij [Epub] ➢ Dit is van mij ➣ Saskia de Coster – Capitalsoftworks.co.uk Dit is van mij is een kristalhelder boek over het eindeloos uitstellen van keuzes en de gekte van de liefde Jakob wil Jade en Jade wil alles De nieuwe van Saskia de Coster is een uitdagend verhaal vol Dit is van mij is een kristalhelder boek over het eindeloos uitstellen van keuzes en de gekte van de liefde Jakob wil Jade en Jade wil alles De nieuwe van Saskia de Coster is een uitdagend verhaal vol humor, vertwijfeling en passie, dat uitmondt in een verbluffende ontknoping Ik ben naar de plaats gegaan die jij hebt verlaten Waar alles op je wacht Waar de tijd steeds dezelfde seconde tikt Waar Dit is PDF \ de beelden vragen wanneer ze worden weggespoeld citaat info van op de achterflap van het boek.


10 thoughts on “Dit is van mij

 1. Katherine Muylaert Katherine Muylaert says:

  Dit is van mij begint heel erg sterk, met de ene knappe verwoording na de ander Tussen de lijnen door vormde zich regelmatig een bewonderend wow in mijn hoofd Het verhaal begint heel herkenbaar een man Jakob wil stoppen met zijn relatie met Jade, maar dat lijkt maar niet te lukken Het gevecht tussen emotie en verstand wordt gevoerd met woorden en zinsconstructies als wapens Helaas zijn knappe bewoordingen en een herkenbaar onderwerp niet voldoende om het een heel boek lang mee te doen Dit is van mij begint heel erg sterk, met de ene knappe verwoording na de ander Tussen de lijnen door vormde zich regelmatig een bewonderend wow in mijn hoofd Het verhaal begint heel herkenbaar een man Jakob wil stoppen met zijn relatie met Jade, maar dat lijkt maar niet te lukken Het gevecht tussen emotie en verstand wordt gevoerd met woorden en zinsconstructies als wapens Helaas zijn knappe bewoordingen en een herkenbaar onderwerp niet voldoende om het een heel boek lang mee te doen Er zit vrij weinig evolutie in het verhaal En als er dan evolutie in zit, lijkt het er met de haren bij gesleurd Zij wil een meisje uit een armoedig land een vakantie lang opvangen, maar op de luchthaven blijkt het om een jongen te gaan En met jongens kan ze niet om, dus dumpt ze de jongen bij Jakob Tot zover het realiteitsgehalte van het boek Het boek kabbelt verder, en op een gegeven moment wordt het een opgave om te blijven doorlezen Uiteindelijk heb ik er mij dan maar eens aangezet Om er van af te zijn Jammer dat een boek, waarvan het begin mij zo kon bekoren, moet eindigen met een zucht Eindelijk uit Ondanks alles beviel de verfrissende en directe schrijfstijl mij wel Ik ben dan ook vast van plan het volgende boek van Saskia De Coster te lezen, in de hoop dat daar ook de inhoud goed zal zitten Want dan wordt het een fantastisch boek


 2. Tom Tom says:

  Een erg goed geschreven boek dat er helaas op het eind niet in slaagt een mooi slot te presenteren Met Jade Weinberger heeft De Coster wel een enorm sexy personage neergeschreven Leest vlot, zeker de moeite waard.


 3. Fay Van Kerckvoorde Fay Van Kerckvoorde says:

  Alhoewel ik van Saskia De Coster haar verrassende, eigenzinnige schrijfstijl hou, kon de inhoud van dit boek me minder bekoren Het verhaal begint althans veelbelovend, maar ergens rond het midden zakt het wat ineen en krijgt ze het tot het einde niet helemaal recht.Haar meest recente boek Nachtouders heeft me daarentegen wel van de eerste tot de laatste pagina meegesleept en enorm ontroerd.


 4. Michèle Braconnier Michèle Braconnier says:

  Erg ontgoocheld, na wij en ik wou ik meer van haar lezen Langdradig, irritant soms, nukkige verwaande hoofdpersoon, die zwakkeling tot in den treure manipuleert Het kostte me moeite om het uit te lezen Het absurde einde werd dan de zure kers op de mislukte taart Not my cup of tea


 5. Ellen Ellen says:

  Na de lovende commentaren op Wij en ik wilde ik mij in afwachting inlezen in haar schrijfstijl Voorlopig is het niet echt mijn ding Er zat te weinig schwung in het verhaal, te weinig evolutie in de personages de eerste 100pagina s waarna ik het heb opgegeven Ik geef het nog een kans bij haar laatste nieuwe.


 6. Winnie Winnie says:

  Het eerste boek van Saskia De Coster dat ik gelezen heb en ik moet zeggen dat ik niet echt onder de indruk ben Het heeft me niet vastgegrepen Ik heb er dan ook meer dan een maand over gedaan dit boek uit te lezen wat veelzeggend is in mijn geval Het verhaal loopt niet, het pakt niet, het borrelt wat verder en moddert wat aan Niet mijn stijl.


 7. Patricia Patricia says:

  hm, moeilijk Ik vond dat het boek heel sterke stukken had, maar het geheel kon mij niet helemaal overtuigen Misschien omdat ik er net ervoor een boek over hetzelfde thema had gelezen


 8. Elke Elke says:

  Ik hou van haar stijl Alleen vond ik de inhoud van dit verhaal teleurstellend Volgend keer beter


 9. Eva Eva says:

  Dit boek kon me echt niet boeien flauw verhaal, personages waar geen mens zich mee kan identificeren en een geforceerd aandoende schrijfstijl Een teleurstelling.


 10. Jan Jan says:

  Goed geschreven hersenspinsels die je half dromend half dronken doen voelen, maar de verhaallijn had steviger en het einde sterker gekund.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 thoughts on “Dit is van mij

 1. Katherine Muylaert Katherine Muylaert says:

  Dit is van mij begint heel erg sterk, met de ene knappe verwoording na de ander Tussen de lijnen door vormde zich regelmatig een bewonderend wow in mijn hoofd Het verhaal begint heel herkenbaar een man Jakob wil stoppen met zijn relatie met Jade, maar dat lijkt maar niet te lukken Het gevecht tussen emotie en verstand wordt gevoerd met woorden en zinsconstructies als wapens Helaas zijn knappe bewoordingen en een herkenbaar onderwerp niet voldoende om het een heel boek lang mee te doen Dit is van mij begint heel erg sterk, met de ene knappe verwoording na de ander Tussen de lijnen door vormde zich regelmatig een bewonderend wow in mijn hoofd Het verhaal begint heel herkenbaar een man Jakob wil stoppen met zijn relatie met Jade, maar dat lijkt maar niet te lukken Het gevecht tussen emotie en verstand wordt gevoerd met woorden en zinsconstructies als wapens Helaas zijn knappe bewoordingen en een herkenbaar onderwerp niet voldoende om het een heel boek lang mee te doen Er zit vrij weinig evolutie in het verhaal En als er dan evolutie in zit, lijkt het er met de haren bij gesleurd Zij wil een meisje uit een armoedig land een vakantie lang opvangen, maar op de luchthaven blijkt het om een jongen te gaan En met jongens kan ze niet om, dus dumpt ze de jongen bij Jakob Tot zover het realiteitsgehalte van het boek Het boek kabbelt verder, en op een gegeven moment wordt het een opgave om te blijven doorlezen Uiteindelijk heb ik er mij dan maar eens aangezet Om er van af te zijn Jammer dat een boek, waarvan het begin mij zo kon bekoren, moet eindigen met een zucht Eindelijk uit Ondanks alles beviel de verfrissende en directe schrijfstijl mij wel Ik ben dan ook vast van plan het volgende boek van Saskia De Coster te lezen, in de hoop dat daar ook de inhoud goed zal zitten Want dan wordt het een fantastisch boek

 2. Tom Tom says:

  Een erg goed geschreven boek dat er helaas op het eind niet in slaagt een mooi slot te presenteren Met Jade Weinberger heeft De Coster wel een enorm sexy personage neergeschreven Leest vlot, zeker de moeite waard.

 3. Fay Van Kerckvoorde Fay Van Kerckvoorde says:

  Alhoewel ik van Saskia De Coster haar verrassende, eigenzinnige schrijfstijl hou, kon de inhoud van dit boek me minder bekoren Het verhaal begint althans veelbelovend, maar ergens rond het midden zakt het wat ineen en krijgt ze het tot het einde niet helemaal recht.Haar meest recente boek Nachtouders heeft me daarentegen wel van de eerste tot de laatste pagina meegesleept en enorm ontroerd.

 4. Michèle Braconnier Michèle Braconnier says:

  Erg ontgoocheld, na wij en ik wou ik meer van haar lezen Langdradig, irritant soms, nukkige verwaande hoofdpersoon, die zwakkeling tot in den treure manipuleert Het kostte me moeite om het uit te lezen Het absurde einde werd dan de zure kers op de mislukte taart Not my cup of tea

 5. Ellen Ellen says:

  Na de lovende commentaren op Wij en ik wilde ik mij in afwachting inlezen in haar schrijfstijl Voorlopig is het niet echt mijn ding Er zat te weinig schwung in het verhaal, te weinig evolutie in de personages de eerste 100pagina s waarna ik het heb opgegeven Ik geef het nog een kans bij haar laatste nieuwe.

 6. Winnie Winnie says:

  Het eerste boek van Saskia De Coster dat ik gelezen heb en ik moet zeggen dat ik niet echt onder de indruk ben Het heeft me niet vastgegrepen Ik heb er dan ook meer dan een maand over gedaan dit boek uit te lezen wat veelzeggend is in mijn geval Het verhaal loopt niet, het pakt niet, het borrelt wat verder en moddert wat aan Niet mijn stijl.

 7. Patricia Patricia says:

  hm, moeilijk Ik vond dat het boek heel sterke stukken had, maar het geheel kon mij niet helemaal overtuigen Misschien omdat ik er net ervoor een boek over hetzelfde thema had gelezen

 8. Elke Elke says:

  Ik hou van haar stijl Alleen vond ik de inhoud van dit verhaal teleurstellend Volgend keer beter

 9. Eva Eva says:

  Dit boek kon me echt niet boeien flauw verhaal, personages waar geen mens zich mee kan identificeren en een geforceerd aandoende schrijfstijl Een teleurstelling.

 10. Jan Jan says:

  Goed geschreven hersenspinsels die je half dromend half dronken doen voelen, maar de verhaallijn had steviger en het einde sterker gekund.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *